4 gode råds til valg af webhotel

Om du har en personlig eller hjemmeside til virksomhed, så er en af de vigtigste ting før du vælger at designe og lave din hjemmeside, at vælge den helt rette webhoteludbyder. Jeg kan gøre det nemt for dig og simpelthen bare anbefale UnoEuro og glem nu ikke kuponkoden. UnoEuro har vist sig gang på gang at være en helt fantastisk udbyder på rigtig mange forskellige faktorer, men nu tilbage til vores råd. Der er mange forskellige udbydere som reklamere over det hele på internettet som rigtig gerne vil have dine penge. Men hop endelig ikke til den første du ser, da der er mange faktorer som du skal overvejer før, at du kan vælge den bedste til dit behov.

Råd 1 – Tænk på dit behov

Hvis du skal have en personlig hjemmeside eller blog, så kunne du måske klare dig med et gratis alternative som Blogspot, WordPress.com (som denne blog) osv. som virker rigtig godt for mindre blogs. Men er du derimod en virksomhedsejer, så er en gratis løsning ikke det rette valg, da man ofte ikke har de samme muligheder og fleksibilitet. For eksempel så kan ikke alle steder tilkøbe sig sit eget domæne som er en rigtig stor del af internet-identificering og branding. Der bliver også ofte tilføjet reklamer på din hjemmeside som udbyderen selv tjener penge på og ikke dig selv. Alt i alt, er det noget som dine kunder ikke vil synes særlig godt om og jeg kan derfor kun anbefale, at du køber dit eget webhosting så du har 100% kontrol og styring.

Råd 2 – Tjek funktioner hos webhotel-udbyderen

Hold gode øje med om udbyderen har de funktioner du har brug for og om deres system understøtter din hjemmeside. Noget du skal kigge efter er MySQL, PHP, ASP og hvad der angår de mere synlige funktioner kunne være, om der er adgang til email viderestilling, FTP adgang, website-builder osv.

Råd 3 – Hvor meget plads skal du bruge til din hjemmeside?

Pladsforbruget afhænger af faktorer såsom grafik, databaser og andre “funktioner” du har brug for på din hjemmeside. Og når du kigger på behovet for plads, så er det også vigtigt at nævne trafik. Trafik er alt det data som bliver hentet/downloadet af dine besøgende såsom billeder, musik, tekst osv. (som vi kender fra vores computer eller Mac, så bruger mediefiler meget mere plads end fx dokumenter). Der er mange udbydere som ikke giver dig præcis information om hvor meget trafik du må bruge, men i stedet siger “trafik til 20.000 besøgende per måned”. Generelt vil jeg anbefale dig, at holde dig væk fra de udbydere, men find en som reklamere med GB/TB osv., altså konkrete og brugbare tal.

Råd 4 – Har du et stramt budget?

Hvis dit budget er lidt stramt, så skal du huske på, at man generelt får hvad man betaler for. Dit billigste er ikke altid de bedste – dog hvad der angår UnoEuro, så er de godt nok de bedste til prisen. Men, det er nu du skal sammenligne forskellige webhoteller og ikke bare på prisen, men også på de funktioner, plads, trafik osv. man får. Man betaler måske lidt mindre hos en udbyder, men så får man måske ofte lidt mindre funktioner hos dem og for en skilling mere, så kunne man få det hele – hold øjnene åbne.

For at finde det bedste webhotel som passer dine behov, så kræver det en del undersøgelse og sammenligninger før, at du bestemmer dig for en udbyder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s